Maler

Maler nær Køge, Roskilde og Lyngby

Hvis du står med en opgave, der kræver en dygtig maler, så kontakt DB Maleren.

Maler med erfaring og fokus på kvalitet og kundepleje

I 2005 startede maler Dan Brandtberg malerfirmaet DB Maleren, og selv har Dan Brandtberg mere end 30 års erfaring som maler. Tillid, grundighed, kvalitet og kundepleje bliver aldrig umoderne og er omdrejningspunkterne for vores maler firma.
Vi er fast to medarbejdere, og vi hyrer gerne dygtige malere ind ved travlhed, men det er altid indehaveren, Dan Brandtberg, der selv har ansvaret for opgaven.

Vi udfører med glæde og faglig stolthed alt fra top til tå og gulv til loft inden for maler arbejde, såvel indendøre som udendøre. Og vi maler ikke kun – skal du have lavet tapetsering, opsætning af filt eller væv eller have udført en fuldspartling af vægge og lofter, kan vi også her levere et gedigent stykke håndværk.

Uanset hvad vi maler eller i øvrigt arbejder med, bruger vi kun de kvalitetsmæssigt bedste produkter, andet kan ikke betale sig.

 

Vi maler for private

Vi laver alle former for malerarbejde hos private, uanset om du skal have:

  • malet vægge i forbindelse med en flytning
  • renoveret dit hus eller din lejlighed
  • istandsat din lejlighed ved flytning
  • malet dine vinduer ude og/eller inde
  • have lavet tapetsering, opsætning af filt eller væv
  • have lavet fuldspartling

Vi maler for erhvervsvirksomheder, institutioner og boligforeninger

Vi har mange års erfaring med maleropgaver for erhvervskunder og vi maler for eksempel:

 • facaderenovering
 • nybyg
 • industri
 • etageejendomme

Vi maler til din fulde tilfredshed

At være en fagligt dygtig maler, der kan sit kram, er en forudsætning for at levere et godt stykke maler arbejde. God kvalitet går hånd i hånd med god kundepleje, og derfor starter alle maler opgaver hos os med planlægning og en god dialog. Vi lytter og tager udgangspunkt i dine ønsker, forventning og dit budget, og du kan som kunde forvente at få en tidsplan, der bliver overholdt. Hvis vi mangler hænder til at løse en større opgave, har vi aftaler med dygtige samarbejdspartnere, hvis kvalitet vi til enhver tid kan stå inde for.

Når malingen er tør, væggene spartlet, og tapetet sat op, og projektet er færdigt, gennemgår vi alt arbejdet med dig som kunde. Først når dine behov og spørgsmål er besvaret, er arbejdet færdigt. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal bruge en dygtig maler.

Vi lever af tilfredse kunder, og heldigvis har vi mange af dem – se gerne anmeldelser på håndværker.dk

Kontakt din maler i dag

Hver dag kører vi i Roskilde, Lyngby og Køge, og vi kommer gerne forbi for at se på din maler opgave og give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf: 26 27 29 51 – måske står vi lige og maler et sted, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.