Skadeservice ved Vand i kælderen og lignende

​Har du problemer med vand i kælderen, er vi klar til at rykke ud og udbrede skaderne for dig. Vi har mange års erfaring med vandskader generelt, og vi tilbyder derfor også skadeservice til situationer, der involverer affugtning, tømning af kælder, vandsugning og mere. Uanset din type af vandskade står vi parat med en hjælpende hånd. Vi hos D.B Maleren tager ud og afhjælper situation, skulle problemet være opstået i områderne i og omkring Brøndby samt Storkøbenhavn. Med andre ord dækker vores skadeservice det meste af hovedstadsområdet.

Din garanti for høje standarder af skadeservice

Gennem hele forløbet vil der være den nødvendige dialog, så alle parter ved, hvad der kan forventes. Vi ordner skaden fra start til slut, så du ikke skal røre en finger selv på noget tidspunkt i processen. Vi samarbejder med en tømrer, murer, elektriker samt et kloakfirma, så selv de mest specielle situationer kan løses.

Når vi udfører skadeservice, kommer du i kontakt med den samme mand, der udfører arbejdet, så der er klarhed over forløbet hele vejen igennem.
Kontakt 26 27 29 51 og lad os fortælle dig om dine muligheder for skadeservice.