Facaderenovering

Facaderenovering ved Lyngby, Køge og Roskilde

Husets facade er ansigtet udadtil – lad DB Maleren stå for din facaderenovering.

Facaderenovering med det rigtige håndelag

Hvis din ejendoms facade er blevet grim og vejrbidt, så lad DB Maleren klare din facaderenovering. Samtidig risikerer du ikke, at fugt og kulde trænger ind igennem din facade.

De fleste husfacader bliver med tiden mærket af det danske vejrlig, og så står de ikke længere så flotte, som de gjorde engang. Udover at det ikke er kønt, kan råd og fugt også trænge ind, hvis facaden evt. er beskadiget eller utæt,  og dette kan skabe grobund for fugtskader og svampedannelser.

DB Maleren klarer facaderenovering på alle slags facader

  • Vi renoverer træfacader, stenfacader og pudsede facader
  • Vi maler vinduer, døre, altaner og terrasser
  • Vi genopfrisker gavle og udhæng
  • Vi maler udestuer, garager og carporte

Vi laver facaderenovering med mindst mulig gene

Uanset om du er en privat kunde, en grundejerforening eller en virksomhed, klarer vi let facaderenovering hos dig. Med mere end 30 års erfaring i bagagen kan vi professionelt løse maleropgaver af alle slags og af alle størrelser. Vi maler lige så gerne en enkelt væg, som vi står for facaderenovering på hele din virksomhed eller din ejendom.

Som professionelle malere kan vi rådgive dig om, hvordan facaderenovering på netop din ejendom løses bedst muligt. Vi arbejder kun med den bedste maling, og løser i det hele taget alle opgaver med kvalitet og omhu.

At have håndværkere såvel inde som ude kan være irriterende, og vi er klar over, at facaderenovering kan genere, mens det står på. Vi sørger for at sætte stilladser op mm., så det er til mindst mulig gene for dig, og overholder naturligvis alle tidsfrister og prisaftaler. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du går med planer om en professionel og flot facaderenovering.

Vi giver dig gerne et tilbud på facaderenovering

Hver dag kører vi ud og står for facaderenovering i Roskilde, Lyngby og Køge på såvel private ejendomme som på virksomheder. Vi kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til en facaderenovering, ligesom vi gerne vejleder og kommer med et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe på tlf. 26 27 29 51, så er vi på vej. Måske er vi lige ude at arbejde på en facaderenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.