Tapetsering

Tapetsering i Roskilde, Lyngby og Køge

DB Maleren kan gøre dine vægge smukke med professionel tapetsering.

Tapetsering kan gøre ethvert lokale smukkere

Med mere end 30 års erfaring som maler kan DB Maleren stå for såvel tapetsering som for opsætning af filt og væv. Hvis du står du med en væg, gammel eller ny, der er rå og nøgen, og hvor du ikke ønsker, at den blot skal males, er tapetsering oplagt.

Vælger du tapetsering, er DB Maleren din garanti for, at du får et smukt resultat. Så kontakt os, hvis du ønsker en væg med tapetsering, der bliver siddende i lige og pænt afsluttede baner.

Dine vægge fortjener at blive behandlet professionelt af en uddannet maler, så du kan glæde dig over godt håndværk mange år frem.

Vi laver tapetsering med alle former for tapet:

  • Ensfarvet tapet
  • mønstret tapet
  • borter
  • savsmuldstapet (rutex)
  • strukturtapet
  • fotostater

DB Maleren vejleder naturligvis gerne, ligesom vi har tapetprøver, du kan beslutte dig ud fra. Måske vil det være flot med ensfarvede vægge med en bort? Eller en enkelt væg med mønstret tapet, der matcher de ensfarvede? Valget er dit – og vi kommer gerne igen om nogle år, når du vil have noget nyt at se på!

Vi sætter også fotostater op, så de sidder helt perfekt.

Tapetsering med væv/filt kræver omhu og håndelag

Hos DB Maleren har vi mere end 30 års erfaring, når det gælder tapetsering med væv eller filt. Tapetsering med væv eller filt kan være en god løsning, hvis en væg er meget ujævn eller har skader og revner. Arbejdet kræver stor nøjagtighed, og derfor går vi til opgaven med professionalisme.

Om du skal vælge væv eller filt afhænger af, hvor glat og jævn væggen er inden tapetsering:

 • Væv kan anbefales, hvis det er en meget ujævn overflade, ligesom væv er grovere i strukturen end filt
 • ​Filt kræver en lidt mere jævn overflade

Vi kan lave tapetsering med filt eller væv i alle rum inklusive vådrum. Et badeværelse kan blive næsten som et nyt rum, når man erstatter den gamle flisevæg med en tapetsering i filt eller væv.

Inden vi laver tapetsering med enten tapet, filt eller væv, sørger vi naturligvis for spartling og grunder, så resultatet bliver så godt som muligt. Et godt resultat med tapetsering kræver et godt fundament.

Kontakt os og få et konkurrencestærkt tilbud på tapetsering

Vi laver tapetsering i Roskilde, Lyngby og Køge, og vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på tapetsering. Du kan kontakte os enten ved at bruge formularen her på siden

eller ringe til os på tlf. 26 27 29 51 – måske er vi lige i gang med en tapetsering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.