Spartling

Spartling i Roskilde, Køge og Lyngby

Enhver succesrig opgave starter med et ordentligt fundament – lad DB Maleren lave spartling hos dig.

En spartling er hårdt arbejde, men vi gør det gerne

Hos DB Maleren har vi mere end 30 års erfaring med spartling, og vi ved, at man aldrig opnår et perfekt resultat, hvis man ikke starter med et perfekt grundlag.

De fleste tænker, at det lyder nemt, men så enkelt er det langt fra altid. Det er ikke ligegyldigt, hvad man spartler med, ligesom der kræves forskellige teknikker og spartler afhængig af både underlaget og det, der skal sættes op efter spartling.

En fuldspartling er også en meget krævende opgave rent fysisk, og det kræver armkræfter og tålmodighed. Vi har taget på det, og ikke mindst de rigtige maskiner og musklerne til at betjene dem.

Inden vi går i gang med enten malerarbejde eller tapetsering, tager vi udgangspunkt i, hvilken type væg der er tale om, og vi undersøger overfladen for såvel synlige som ikke synlige revner og ujævnheder. Hvis vi skal spartle en hel væg, bruger vi sandspartelmasse, og fylder evt. huller op med gipsfiller inden, da det næsten ikke synker og samtidig hærder helt op. Uanset opgavens omfang kan du trygt stole på, at vi bruger de rette redskaber, materialer og teknikker, så du får den bedst mulige spartling.

Hvilken slags spartling skal det være

Med massiv erfaring gennem mere end 30 år med spartling såvel indendøre som udendøre kan vi gøre enhver ujævn flade, om det er loft eller væg, glat og helt jævn i strukturen. Så kan du derefter vælge efterbehandling – om du ønsker, at det skal males, om der skal sættes væv eller filt op, om vi skal montere en flot fotostat eller sætte tapet op – eller du bare ønsker væggen rå, som den er. Så er fundamentet i alt fald i orden.

Vi kan lave mange former for spartling udover de ovenfor nævnte:

  • Vandskuring
  • Filtsning
  • Pudsning
  • Fuldspartling

Hvis du står med en husfacade, der trænger til en nænsom og omhyggelig facaderenovering, eller hvis du ønsker en filtsning af fx badeværelset i forbindelse med ombygning eller renovering, står vi klar med råd og vejledning om, hvad der bedst kan lade sig gøre ud fra dine ønsker, drømme og budget.

Kontakt os og få et tilbud på spartling

Med vores store erfaring med spartling af alle slags, løser vi alle opgaver med omhu og faglig stolthed, og vi vil gerne give dig et tilbud på spartling til meget konkurrencedygtige priser. Vi kører ud i Roskilde, Lyngby og Køge – så lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til spartling.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os
på tlf. 26 27 29 51. Så er den professionelle maler på vej til at lave spartling hos dig.