Din maler i Hovedstaden

Hvis du står og mangler et professionelt malerfirma i København, så tag fat i D.B Maleren.
Vi er eksperter inden for al slags malerarbejde, og vi garanterer, at kvaliteten er i orden. Ring og få et uforpligtende tilbud!

D.B Maleren er et kvalitetsbevidst firma, der udfører alle opgaver inden for malerarbejde. Vi har mange års erfaring fra branchen, og vi sætter en ære i at levere resultater, hvor høj kvalitet, ordentlige produkter og en flot finish går op i en højere enhed.

Hos os kommer kundens behov i første række. Vi lytter til kundens ønsker. Vi bruger tid på, at finde den bedste løsning til hver enkelt kunde, så du helt sikkert bliver glad for resultatet.

Vores mål er 100 % tilfredse kunder – og det har vi opfyldt indtil videre.
Søger du et kvalitetsbevidst malerfirma, så tag fat i D.B Maleren. Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Et personligt firma i Kbh og omegn

D.B Maleren blev stiftet i 2005 af Dan Brandtberg, der har over 30 års erfaring inden for branchen. Dans solide faglige kompetencer og mangeårige erfaring er din garant for arbejde i bedste kvalitet. Dan yder også en god, personlig service, da han ved, at tæt dialog med kunden er afgørende for et godt samarbejde.

Du kan altid ringe til Dan, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om dine maleropgaver.

Og han kommer selvfølgelig altid gerne ud og ser på opgaven, så I sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dig.

Hvis du leder efter et professionelt firma, og du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så ring til Dan fra D.B Maleren på 26 27 29 51 og få en snak om din opgave.