Gulve

Vi hjælper dig med afslibning og behandling af dine gulve

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Vi har fokus på det gode resultat

Uanset hvilken opgave vi udfører, har vi et stort fokus på det gode resultat. Det indebærer høj kvalitet så vi er sikre på, at resultatet holder i lang tid. Til glæde for vores kunder.

Det gode resultat indebærer også i høj grad en god dialog med kunden. Derfor bruger vi meget energi på at sætte os grundigt ind i dine ønsker til resultatet, så vi på bedste vis kan efterleve det. Derudover går vi meget op i ærlighed og at overholde tidsfrister. Vi rådgiver på bedste vis ud fra vores erfaring, til glæde og gavn for vores kunder.

Skal du flytte?
En flytning er ofte en stressende situation. Lad os hjælpe dig med det praktiske i din nye lejlighed og/eller den gamle. Vi hjælper med gulvene, maler vægge og lofter eller det du har brug for os til. Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe med.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Hos D. B. Maleren udfører vi også gulvafslibning og behandling af gulve. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos D. B. Maleren tilbyder vi også at hjælpe dig med dine gulve. Det kan f.eks. være, at dit trægulv trænger til en kærlig behandling i form af en nedslibning med efterfølgende behandling. Vi tilbyder både at hjælpe med gulve i forbindelse med maleropgaver, men også hvis du har brug for at få behandlet dine gulve alene.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon eller ved at skrive til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Med vores mere end 30 årige erfaring i branchen står vi klar til at yde professionel hjælp til dig. Vi bruger kun materialer i højeste kvalitet, så du kan være sikker på et godt resultat.

Står du og skal fraflytte din lejlighed eller dit hus? Lad os stå for maling og afslibning af gulve, så rummene igen fremstår som nye. Vi hjælper også med andre praktiske opgaver. Kontakt os og hør nærmere.

Ring til os på 26 27 29 51 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på dbmaleren@gmail.com eller via vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig.