Opsætning af filt, glasvæv og tapet

Undgå selv besværet og lad os ordne dine vægge med professionel tapetsering

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Opsætning af filt kræver omhu og god teknik

Udover at opsætte tapet, kan vi også hjælpe med filt og væv. Opsætning af filt eller væv kan være en god løsning, hvis væggen er ujævn eller har skader og revner. Vi sørger naturligvis for at spartle, så væggen er klar til opsætningen. Arbejdet kræver stor nøjagtighed. Derfor sørger vi for altid at udføre alt arbejde med stor præcision.

Om du skal vælge væv eller filt til dine vægge, afhænger af hvor glat og jævn væggen er inden.

  • Filt kræver en jævn og glat overflade
  • Væv kan anbefales, hvis det er en ujævn overflade. Derudover er væv grovere i strukturen end filt

30 års erfaring i opsætning af filt og væv

have en væg der står rå og nøgen, hvor der skal ske mere end at få den malet i én farve. Vi har mere end 30 års erfaring med tapetsering, samt opsætning af filt og væv, hvilket gør, at vi altid leverer holdbare kvalitetsresultater.

Vi kan hjælpe med blandt andet:

  • Ensfarvet tapet
  • Mønstret tapet
  • Borter
  • Savsmuldstapet (Rutex)
  • Strukturtapet
  • Fotostater

Når du overlader tapetseringen til os som de professionelle, er du sikret et flot og langtidsholdbart resultat. Vi sørger for at det sidder flot, lige og i pænt afsluttede baner. Dine vægge holder i mange år frem ved at blive behandlet af en erfaren maler.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Flere forskellige typer af tapet

Om du skal have et nyt tapet med mønster, ensfarvet eller fotostater, så kan vi hjælpe med at sætte det op. Vi har altid tapet liggende i bilen, og kan nemt sætte det op for dig. Vi har derudover tapetprøver i bilen, så du kan forestille dig hvordan det vil se ud med dit nye tapet.

Hvis du leder efter et specielt tapet, har vi samarbejde med en stor grossist, hvor I sammen kan finde det helt rigtige match. Uanset om vi skal skaffe dit nye tapet, eller om du selv har rullerne, så er du sikret et flot slutresultat.

Kontakt vores erfarne maler i dag

Inden vi går i gang med opsætning af filt, væv eller tapet, tager vi en grundig snak. Således kan vi rådgive dig til den bedste løsning. Om det er nyt væv på toilettet, mønstret tapet i soveværelset eller savsmuldstapet i gangen, så finder vi det rigtige til dig.

Vi sørger for spartling og grunder inden vi opsætter tapet, væv eller filt. Kontakt os allerede i dag på telefon 26 27 29 51 eller på kontaktformularen på siden her. Vi kommer gerne forbi for en snak og skræddersyr et uforpligtende tilbud.