Maling af udvendigt træværk

Om dit træværk trænger til at blive frisket op udvendigt eller indvendigt, så hjælper vi – med et malerarbejde i høj kvalitet

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Grundig maling af træværk

Har din husfacade set bedre dage? Så kan det være på tide at give den en omgang ny maling. Ved at få os som professionelle til at klare det, slipper du selv for alt besværet.
Vi kan både hjælpe med maling af de pudsede mure, men også maling af gavl, vinduer, døre og andet, altså al maling af udvendigt træværk.

At skulle male træværket på sin egen gavl kan være en kæmpe opgave. Vi kan effektivt sørge for at gavlen bliver frisket op, da vi kan opstille stillads. Så skal du ikke selv ud i det store projekt.

Da vi gerne vil give vores kunder flotte resultater der holder i mange år, benytter vi os af maling i god kvalitet. Hos os er maling ikke bare maling.
Skulle facaden eller træværket være angrebet af alger, sørger vi for at rense dette ned først. Ved at gøre dette, samt hvis man bruger en langtidsholdbar maling, kan der gå op til 8-10 år før huset trænger igen.

Vi maler også indvendigt

Er det huset indre der skal have en tur, sørger vi også for dette. Vi hjælper med at klare afdækningen inden, så du ikke skal bruge tid eller ressourcer på at købe plast og tæpper.
Du skal blot hjælpe os med at rykke møblerne ud fra væggen, så vi hurtigt og effektivt kan male væggene og det indvendige træværk.

Skulle da være små revner i væggene, lukker vi dem af inden vi påbegynder arbejdet. Sådan sikrer vi nemlig at det færdige resultat også holder i mange år fremadrettet.

Få os til at stå for maling af udvendigt træværk

Når vi skal hjælpe dig med maling af udvendigt træværk, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven inden. På den måde kan vi sikre at vi kender hele opgavens omfang, og kan give dig den bedst mulige rådgivning. Derefter kan vi også give dig et gennemtænkt tilbud.

Kontakt os på telefon 26 27 29 51 eller e-mail dbmaleren@gmail.com for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få professionel maling af dit hus.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler