Maling af facade udføres med kun de bedste produkter

Husets facade er ansigtet udadtil – Lad D.B Maleren stå for maling af facade hos dig

Maling af facade

Hvis din ejendomsfacade er blevet vejrbidt og grim at se på, så kan vi hjælpe med flot og grundig maling af facade. Så får du en facade du kan være stolt af at vise frem.

Vi kan hjælpe med facademaling af alle typer af facader. Vi maler:

  • træfacader, stenfacader, tidligere malede og pudsede facader
  • vinduer, døre og terrasser
  • gavle og udhæng
  • udestuer, garager og carporte

Hurtig og effektiv hjælp

Uanset om du er privatkunde, repræsentere en grundejerforening eller virksomhed, så klarer vi let maling af facade hos dig. Med mere end 30 års erfaring inden for branchen, har vi evnerne til professionelt at løse alle typer af maleropgaver, små som store.

Vi kan sætte os ind i dine ønsker og behov for facademaling, og derefter rådgive dig til hvordan opgaven på din ejendom løses bedst muligt. Vi vil altid levere et resultat vores kunder bliver glade for, derfor anbefaler vi aldrig noget vi ikke tror på er den bedste løsning.

At have håndværkere på besøg, inde såvel som ude, kan være irriterende. Vi er klar over det kan være generende mens maling af facaden står på. Derfor sørger vi for at oplyse dig om hvor langt vi er i processen under hele forløbet. Vi står for processen fra start til slut, og gør en dyd ud af, altid at overholde tidsfrister og aftaler. Vi vil jo gerne kunne komme igen næste gang du har behov for en professionel maler.

Fokus på lang levetid ved facade­maling

Når vi skal male facaden på dit hus, har vi altid fokus på kvalitet. Vi vil gerne levere et langtidsholdbart resultat til vores kunder. Derfor benytter vi altid den bedste facademaling fra vores leverandører. Derudover benytter vi udelukkende svanemærket maling. Både for din og vores skyld. Derved får du et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi kører på hele Sjælland og har gennem tiden udført maling af facade i alt fra Roskilde til Lyngby og Køge. Vi kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til facademaling, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.
Kontakt os via formularen på siden her eller på telefon 26 27 29 51. Måske er vi lige nu ude for at male en facade, så læg en besked hvis vi ikke svarer, og så vender vi tilbage.

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler

Vi samarbejder med

Stantoma Service logo
Tømrer- og snedkermester Martin Friis logo
Rengørings Agenternes logo
Varmepumpeeftersyn logo
Østergaard Klimateknik logo
Hansen & Søgarts logo

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig!