Maling af facade udføres med kun de bedste produkter

Husets facade er ansigtet udadtil – Lad D.B Maleren stå for maling af facade hos dig

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Kvalitet er vores største fokus

Fokus hos D.B. Maleren har altid været kvalitet og æstetik, det er vi sikker på er opskriften på tilfredse kunder.

Vi vil gerne levere flotte og langtidsholdbare slutresultater til alle vores kunder. Uanset om vi skal male en facade på et hus, opsætte tapet i en stue, male en hel flyttelejlighed eller noget helt fjerde er kvalitet altid i højsædet. Vi benytter udelukkende svanemærkede kvalitetsprodukter. Både for din og for vores skyld.

Vi besigtiger gerne opgaven hos dig. Sådan kan vi se opgavens omfang, lytte til dine ønsker og give dig den bedst mulige rådgivning og forventningsafstemning. Vi kan også vejlede dig til løsninger du måske ikke selv har overvejet. Sammen finder vi den bedste løsning for netop dig.

Vi går også op i hurtig og personlig service. Derfor sørger vi for, at du er oplyst om hele processen undervejs. Så ved du altid hvor langt vi er og hvad du kan forvente af os.

Vi kan hjælpe med alle typer maleropgaver og glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Hvis din ejendomsfacade er blevet vejrbidt og grim at se på, så kan vi hjælpe med flot og grundig maling af facade. Så får du en facade du kan være stolt af at vise frem.

Vi kan hjælpe med facademaling af alle typer af facader. Vi maler:

  • træfacader, stenfacader, tidligere malede og pudsede facader
  • vinduer, døre og terrasser
  • gavle og udhæng
  • udestuer, garager og carporte

Fokus på lang levetid ved facade­maling

Når vi skal male facaden på dit hus, har vi altid fokus på kvalitet. Vi vil gerne levere et langtidsholdbart resultat til vores kunder. Derfor benytter vi altid den bedste facademaling fra vores leverandører. Derudover benytter vi udelukkende svanemærket maling. Både for din og vores skyld. Derved får du et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi kører på hele Sjælland og har gennem tiden udført maling af facade i alt fra Roskilde til Lyngby og Køge. Vi kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til facademaling, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.
Kontakt os via formularen på siden her eller på telefon 26 27 29 51. Måske er vi lige nu ude for at male en facade, så læg en besked hvis vi ikke svarer, og så vender vi tilbage.