Maling af lejlighed

Vi sikrer flotte kvalitetsresultater hver gang

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Effektiv maling af lejlighed

Har du brug for at få malet et enkelt rum eller trænger hele lejligheden til at blive malet, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores dygtige maler tilbyder at skræddersy en løsning, der tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. For os er det vigtigt, at du bliver glad og tilfreds med vores arbejde, når du vælger os til maling af lejlighed.

Vi står for hele processen

Hvis du ønsker hjælp til maling af lejlighed, sørger vi for at stå for hele processen. Vi sikrer holdbare kvalitetsresultater, der lever op til de højeste standarder, ned til mindste detalje. For at sikre en høj kvalitet i alt arbejde, gør vi kun brug af den bedste maling på markedet.

Når vores maler kommer forbi til din opgave, er det eneste, du skal sørge for, blot at rykke møblerne halvanden meter ud fra væggen. Så afdækker vi både alle møbler og gulv, så der ikke kommer maling på noget.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Malerarbejde med stor præcision

Vores maler yder sit bedste til enhver opgave, og arbejder altid med stor præcision. Vi vil gerne give vores kunder gode resultater, når vi står for maling af lejlighed. Derfor sørger vi naturligvis også for at lukke små huller og revner inden vi påbegynder vores arbejde. Skulle væggene trænge til at blive spartlet, hjælper vi også gerne med dette.

Uanset om du er privatperson, eller om der skal males lejligheder i boligforeningen, så er vi sikker på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig. Vores erfarne maler sikrer, at du modtager et færdigt resultat, der er præcis, som du ønsker. Vi går først fra opgaven, når du er 100% tilfreds.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi hjælpe dig med maling af lejlighed? Vi har base i Brøndby, men kører gerne i store dele af Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Kontakt os på telefon 26 27 29 51 eller på mail dbmaleren@gmail.com. Vi hjælper også gerne med maling af facade eller opsætning af filt, glasvæv og tapet.