Maling af lejlighed

Skal du til at flytte, eller trænger lejligheden blot til en ny omgang maling? Så kan vi hos D. B. Maleren hjælpe dig

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Effektiv maling af lejlighed

Om du skal have malet et enkelt rum, eller om hele lejligheden skal have en tur, så kan vi være behjælpelige. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave. På den måde kan vi lave en grundig forventningsafstemning og rådgive dig bedst. Sådan får du også et gennemtænkt tilbud på din opgave.

Vi sørger for det hele

Når du skal have malet din lejlighed sørger vi for det hele. Du skal blot have rykket møblerne halvanden meter ud fra væggen. Så afdækker vi både alle møbler og gulv. Så der ikke kommer maling på noget. Så slipper du for alt det besvær ved selv at skulle sørge for plast og tæpper til afdækning.

Vi benytter os af kvalitetsmaling, og rådgiver dig til den bedste løsning. Så du får et langtidsholdbart resultat når vi maler din lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Maler ved høj kvalitet

For os er maling ikke bare maling. Vi vil gerne give vores kunder gode resultater når vi maler deres lejlighed. Derfor sørger vi naturligvis også for at lukke små huller og revner inden vi påbegynder vores arbejde. Skulle væggene trænge til at blive spartlet, kan vi også hjælpe med dette.

Om du er privatperson, eller om der skal males lejligheder i boligforeningen, så klarer vi det let. Vi sørger for at lejligheden ser indbydende ud igen og afleverer kun resultater vi selv er tilfredse med.

Vi har base i Brøndby, men kører gerne i store dele af Sjælland. Så giv os et kald for at tage en snak om din opgave.
Kontakt os på telefon 26 27 29 51 eller på mail dbmaleren@gmail.com for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med grundig maling af din lejlighed.