Spartling udført af professionelle sparer dig besværet

Enhver succesrig maleropgave start med et ordentligt fundament – Lad D.B. Maleren stå for spartling hos dig

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Vi klarer det hårde arbejde

Det kan være hårdt arbejde at skulle fuldspartle, men vi gør det gerne. Sådan får vi de bedste resultater. Det er ikke ligegyldig hvad man spartler med, ligeledes kræver det forskellige teknikker at opnå det bedste resultat.

Vi ved godt hvor besværligt det kan være at spartle. Det er tidskrævende og kræver den rette teknik at lave et godt resultat, men også da det sviner. De metoder vi benytter, betyder at vi kan efterlade rummet pænt og ryddeligt efterfølgende. Vi spartler alt fra enkelte vægge i en stue, til hele flyttelejligheder. Ingen opgave er derfor for lille eller stor for os.

Med mere end 30 års erfaring indenfor branchen ved vi, at man aldrig opnår det perfekte resultat, hvis ikke man starter med et godt grundlag. Det er her at professionel og grundig spartling kommer ind i billedet. Hvis man har fundamentet i orden, bliver resultatet med malerarbejde og opsætning af filt eller tapet langt bedre.

Vi kan udfører mange former for spartling:

  • Fuldspartling
  • Pletspartling
  • Design Spartel (indfarvet spartel)
  • Vandskuring
  • Filtsning
  • Pudsning

Specialister i designspartel

Vi kan hjælpe med alle typer af spartling, men har specialiseret os i KAOS Designspartel. Designspartel er en indfarvet spartel, som kan give rummet et unikt udtryk. Det er en af de største nyere trends og giver vægge et beton-look, som er både råt og moderne.

Vi benytter KAOS Designspartel, da det i vores optik er den bedste Designspartel på markedet. Man er ikke begrænset i sit farvevalg, da man kan tone denne i alle verdens farver.

Logo for KAOS designspartel
Designspartel er ikke begrænset til vægge i stuen. Det har masser af muligheder og kan benyttes i alt fra soveværelse til bad og køkken. Vi kan også være behjælpelige med at spartle gulv, hvis I er interesseret i et gulv med Designspartel.

Hvad end du skal have pletspartlet for at gøre klar til opsætning af filt, om der skal fuldspartles i alle husets rum eller du skal lave lavet en væg med Designspartel, så kan vi hjælpe. Kontakt os gennem kontaktformularen på siden her, eller ring til os på 26 27 29 51, så tager vi en snak om din opgave og finder den bedste løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler