Maling af vinduer udføres af professionelle fagfolk

Få frisket dine vinduer op, med professionel maling af vinduer

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Få flotte vinduer igen

Hos D.B. Maleren har vi mange års erfaring med at hjælpe private- og erhvervskunder med forskellige typer af malerprojekter. I den forbindelse har vi fået gode kompetencer som vi benytter når vi står for maling af vinduer hos vores kunder.

Vind og vejr kan sætte sit præg på boligen, ikke blot på husfacaden, men også på ens vinduer. Udover at det æstetisk er flot at få frisket vinduerne op, så kan du også få en længere levetid på vinduerne. Maling af vinduer er derfor ofte det gode valg. Vi hjælper gerne med rådgivning, så du får det mest optimale resultat.

Måske du gerne vil have frisket de indendørs arealer lidt op. Med professionel maling af vinduer, får du et resultat du kan se på med glæde. Om du skal have malet de gamle 60’er vinduesrammer hvide eller om du skal prøve med farve på vinduet, så rådgiver vi dig til den bedste løsning. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med dine andre maleropgaver, om det så er spartlingmaling af træværkopsætning af filt eller noget helt fjerde.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Benytter udelukkende kvalitetsprodukter til maling af vinduer

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsmaterialer i vores arbejde. Det gør vi for at garantere vores kunder et flot slutresultat ved maling af vinduer og andet. Men også for at du får et langtidsholdbart resultat.

Derudover er den maling vi benytter os af også svanemærket. Det er ikke kun godt for dig, men også for vores medarbejdere som udfører maling af vinduer hos dig.

Gennem tiden har vi kørt meget i alt fra Roskilde til Køge og Lyngby. Men vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave hvorend du befinder dig på Sjælland.
Kontakt os på telefon 26 27 29 51 eller kontakt os via kontaktformularen på siden her. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit fremtidige malerprojekt.