Malerfirma med mange års erfaring

Står du og mangler et professionelt malerfirma, kan vi hos D.B. Maleren hjælpe dig. Vi har mange års erfaring, og garanterer at kvaliteten altid er i top

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

ASAP skadeservice logo
Rengørings Agenterne logo
Murerfirmaet Eriksen

Professionelt malerfirma

Som malerfirma har vi mere end +37 års erfaring i branchen, og har derfor tilegnet os gode kompetencer inden for alle opgavetyper. Vi er meget kvalitetsbevidste, da vi gerne vil levere et flot og langtidsholdbart resultat til vores kunder.

Undgå selv alt besværet og bøvlet ved at lade os stå for dine maleropgaver. Vi ved godt at tapetsering, facademaling og andre maleropgaver kan være uoverskuelige i en travl hverdag. Som professionelt malerfirma hjælper vi dig, med et grundigt stykke arbejde så du selv undgår alt besværet.

Vores malerfirma har gennem tiden hjulpet utallige kunder i København og Brøndby, til alt fra Lyngby til Køge og Roskilde. Kontakt os for hjælp til din opgave på telefon 26 27 29 51 eller kontakt os gennem formularen på siden her. Vi besigtiger gerne opgaven og rådgiver dig til den optimale løsning.

Som maler kan vi hjælpe med blandt andet:

Kundens ønsker er i fokus

Som maler sætter vi en ære i at levere resultater, hvor høj kvalitet, ordentlige produkter og en flot finish altid går hånd i hånd. Hos os kommer kundens behov i første række. Vi lytter altid til dine ønsker, så vi kan sikre at vi finder den bedste løsning til netop dig. Vores mål er nemlig 100% tilfredse kunder. Det opnår vi kun ved at fokusere på dine ønsker og behov.

Gennem vores store erfaring har vi opnået gode og solide faglige kompetencer. Derudover er den personlige service vigtig for os. En tæt og god dialog med vores kunder er fundamentet for et godt resultat alle kan være tilfredse med.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring til os på 26 27 29 51.
Følg også meget gerne med på vores Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

Finalist Årets Maler 2020 & 2021

Finalist som årets maler Finalist som årets maler

Finalist som årets maler Finalist som årets maler